Basketbal Vlaanderen

Basketbal Vlaanderen APP

" EEN MUST-HAVE APP VOOR ELKE BASKETBALSPELER OF -FAN! "

De Basketbal Vlaanderen App is dé app voor alle basketbalspelers en -fans in Vlaanderen. Op de hoogte blijven van resultaten, rangschikkingen en kalenders van jouw favoriete teams, clubs of reeksen was nog nooit zo eenvoudig. Door push notifications in te stellen mis je voortaan geen enkele uitslag meer.

Het laatste basketbalnieuws lees je ook via de app, via de agenda weet je steeds welke events er aankomen. De app bevat informatie over alle clubs en teams: waar ze spelen, in welke kleuren, in welke competities ze actief zijn...


De VBL APP kun je naar believen instellen om al het nieuws van jouw Melco team(s) snel en mobiel te raadplegen

De VBL APP downloaden voor IOS en AndroidWedstrijdkalender in jouw agenda integreren

Via de website van Melco Ieper kan je op een eenvoudige wijze de wedstrijdkalender van een of meerdere Melco ploegen toevoegen aan je persoonlijke agenda . Handig als je je favoriete team op de voet wil volgen.

Melco C wordt in het voorbeeld gebruikt, en de agenda is de Google Agenda

  • 1) Via de website (www.melcoieper.club) kies je op de teampagina de rechstreekse link naar je team op de VBL website.
  • 2) Je klikt nu op “Kalender”. Onder de tab programma vind je de officiele kalender. (en je ziet ook dat je hier ook heel eenvoudig de rangschikking en de uitslagen kunt zien…)
  • 3) Als je nu klikt op het icoontje van de agenda (staat naast je teamnaam *), krijg je een nieuw scherm
  • 4) Hier kun je nu kiezen , afhankelijk van of je werkt met de Google Agenda, of Outlook agenda. Je kiest je optie en op het volgende bevestigt.